Siguria


Gjësende të rrezikshme
Ligjet e të gjitha vendeve e ndalojnë për shkaqe sigurie marrjen me vete të gjësendeve të mëposhtme në bagazhin e dorëzuar ose në bagazhin e dorës:
 
 • Çanta për dokumente me sistem të montuar alarmi.
 • Lëndë eksplozive, fishekzjarrë, pishtarë.
 •  Mbajtës gazi, p.sh. gaze ngacmuese, sprei për vetëmbrojtje, zierës kampimi.
 • Mbajtës me lëngje të ndezshme, p.sh. benzinë për shkrepëse, ngjyra, llakëra, lëndë pastruese.
 • Lëndë që ndizen lehtë, p.sh. shkrepëse (çibritë).
 • Substanca të cilat në kontakt me ujin zhvillojnë gazra të ndezshëm.
 • Lëndë oksiduese, p.sh. pluhur zbardhës, superoksid.
 • Lëndë infektuese dhe helmuese (toksike), p.sh. zhivë, kultura bakteriale dhe virale.
 • Lëndë dhe gjësende radioaktive.
 • Lëndë gërryese, p.sh. acide, alkale/baza, baktere të lagështa.
 • Materiale me cilësi të forta magnetike.
 • Aparatura që punojnë me benzinë dhe mjete puna të cilat tashmë kanë përmbajtur sasinë më vogël të benzinës (p.sh. për qëllime testimi).
 
 


Mediat sociale:


 Flamurtari Travel
Lidhjet tona:

Shërbimet tona:

© 2024 - All Rights Reserved | Ballina | Kushtet | Kontakt Info | Datenschutz |         Airline Reservation System I-Booking made by WEBKOS