Biletat Elektronike

 
Biletat elektronike
Biletat elektronike ndryshe E- Ticketat zëvendësuan biletat e dikurshme.
Sipas asociacionit të transportit ajror u vërtetua se në vitin 2007, 92% të biletave të fluturimit ishin në formë elektronike.
Natyrisht që edhe me Flamurtari Travel mund të udhëtoni me bileta elektronike E- Ticket.
 
Tek ne funksionon shumë lehtë paisja me një biletë elektronike:
 
Ju rezervoni fluturimin tuaj nëpërmjet telefonit, e-mailit ose direkt në zyrat tona.
Gjatë blerjes së një bilete udhëtimi regjistrohen të dhënat tuaja personale destinacioni dhe data e udhëtimit.
Pas kryerjes të kësaj procedure ju do të zgjidhni mundësin e pageses (IBAN, Poste ose bar në zyrat tona).
Pasi të mbyllet procedura e rezervimit numrin e biletës elektronike do ta pranoni me anë të një mesazhi telefonik, e-maili ose Postes.
 
Për ju biletat elektonike sjellin shumë përparësi:
  • Ju nuk mund ti humbni biletat elektronike, gjithashtu nuk mund t`ua vjedhin.
  • Ndryshimet në fluturimin tuaj mund të bëhen shumë shpejt mjafton numri i rezervimit që ju e keni pranuar.
  • Shkurton pritjet e gjata në sportelet e Check-in.
 


Mediat sociale:


 Flamurtari Travel
Lidhjet tona:

Shërbimet tona:

© 2024 - All Rights Reserved | Ballina | AGB | Impressum | Datenschutz |         Airline Reservation System I-Booking made by WEBKOS