Aktuale te Flamurtari Travel


Ohër
20.12.2010
Të nderuar pasagjer
 
Të gjthë ju që udhëtoni nga data 22.03.2020 deri në 17.05.2020 në destinacionin  Zürich Ohër / Ohër Zürich dhe fluturimi juaj është anuluar, shkak gjendja momentale Korona Virus këto janë informacionet;
Udhëtimi juaj mund të ndryshohet për një datë tjetër deri në 31.12.2020, nëse data e udhëtimit që ju do të zgjidhni ka tarifën më të lartë se shuma që ju keni paguar diferenca duhet të pagohen nga ju.
Për informata më të holësishme na kontaktoni në numrin e telefonit 044 273 38 60 ose në email info@flamurtari.ch
 
Ne ju urojme glithe te mirat
Flamurtari
Mediat sociale:


 Flamurtari Travel
Lidhjet tona:

Shërbimet tona:

© 2021 - All Rights Reserved | Ballina | AGB | Impressum | Datenschutz |         Airline Reservation System I-Booking made by WEBKOS