Flamurtari Travel

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Contact Center

Zürich:           Tel. +41 44 273 38 60

Ohrid:            Tel. +389 46 786 436

Partner - Airlines

Partner - Airlines

Kontakti

Flamurtari Travel (Hauptsitz), Kloten
Werftstrasse 37
8302 Kloten

Tel.:      +41 44 273 38 60
E-Mail:  info@flamurtari.ch
Web:     www.flamurtari.ch
 
Flamurtari Travel, Struga
Marks Engels 44
Struga MK

Tel.:      +389 46 786 436
E-Mail:  bajram.xheladini@flamurtari.ch
 
   
Flamurtari Travel, Flughafen Zürich
Terminal 2
 
 
   
   

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.