Flamurtari Travel

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Contact Center

Zürich:           Tel. +41 44 273 38 60

Ohrid:            Tel. +389 46 786 436

Partner - Airlines

Partner - Airlines

Reth nesh

Agjencia e udhëtimit Flamutari u themelua në vitin 1986. Tashmë ky biznes drejtohet nga gjenerata e dytë. Përmes eksperiencës sonë shumëvjeçare të industrisë, ne mund t'ju këshillojmë me profesionalizëm dhe kompetencë në lidhje me fluturimet si dhe destinacionet e ofruara.

Oferta jonë - fluturime të drejtpërdrejta për në Ohër,  Shkup, Prishtine , Tirane  etj.

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.