Flamurtari Travel

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Contact Center

Zürich:           Tel. +41 44 273 38 60

Ohrid:            Tel. +389 46 786 436

Partner - Airlines

Partner - Airlines

Plani i fluturimeve – PREJ - DERI

Të gjitha aeroportet e nisjes dhe arritjes i gjeni këtu.
nga: deri:
Ju keni mundësi me një klikim në simbolin e Fluturimit ta rezervoni menjëherë atë fluturim.
Ju lutem, zgjedhni më lartë fluturimin e shkuarjes

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.