Nga
Për
Nisja
Kthimi
Të rritur
Fëmijë (2-11 v.)
Foshnjë (0-23 m.)

Kthimi Nga
Kthimi Për

Zvicra

Zürich-Kloten Büro:
+41 44 273 38 60

Zürich-Aeroport:
+41 79 827 41 58

Maqedoni

 
Emri juaj përdorues
Fjalëkalimi

Mirë se vini në Flamurtari Travel


DESTINACIONET TONA


Na telefononi.
Ne ju çojmë ku dëshironi!!

Flamurtari - ZÜRICH


  Werftstrasse 37, CH-8302 Kloten
  +41 44 273 38 60
  info@flamurtari.ch

Flamurtari - AEROPORT


  Flughafen Zürich - Terminal 2
  +41 79 827 41 58
  info@flamurtari.ch

Flamurtari - STRUGA


  Marks Engelsova 44, Struga
  +389 46 786 436
  flamurtari@flamurtari.ch


METODAT E PAGESAVE & INFO


Rezervoni dhe paguani në internet me një kartë krediti gjatë rezervimit, shpejt dhe me siguri.

Mediat sociale:


 Flamurtari Travel
Lidhjet tona:

Shërbimet tona: