Flamurtari Travel

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Contact Center

Zürich:           Tel. +41 44 273 38 60

Ohrid:            Tel. +389 46 786 436

Partner - Airlines

Partner - Airlines

Rezervoni online!


Flamurtari Travel

Flamurtari Travel tash e tutje ju ofron të gjitha shërbimet e pasagjereve te saj me metodat ma bashkëkohore në internet. Në këtë rast plotësimi i dëshirave Tuaja individuale është shumë ma i lehtë. Rezervoni Online, shum spejt dhe paguani shum sigurt me "Sofortüberweisung". Flamurtari Travel Ju deshiron një fluturim të këndshëm! 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.