Flamurtari Travel

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Contact Center

Zürich:           Tel. +41 44 273 38 60

Ohrid:            Tel. +389 46 786 436

Partner - Airlines

Partner - Airlines

Mirë se vini te FLAMURTARI Travel

Çmimet aktuale & informacione të rëndësishme

ZÜRICH - OHRID

Pr, 20 DHJ 2019 nga 320 CHF *
Sht, 21 DHJ 2019 nga 320 CHF *
Di, 22 DHJ 2019 nga 300 CHF *
Di, 29 DHJ 2019 nga 150 CHF *
Flamurtari Travel

OHRID - ZÜRICH

Sht, 21 DHJ 2019 nga 50 CHF *
Di, 22 DHJ 2019 nga 60 CHF *
Di, 29 DHJ 2019 nga 160 CHF *
Sht, 04 JAN 2020 nga 320 CHF *

ZÜRICH - SKOPJE

MËR, 18 DHJ 2019 nga 250 CHF *
Di, 22 DHJ 2019 nga 330 CHF *
Pr, 27 DHJ 2019 nga 200 CHF *
Sht, 28 DHJ 2019 nga 170 CHF *
Flamurtari Travel

SKOPJE - ZÜRICH

MËR, 18 DHJ 2019 nga 59 CHF *
Pr, 20 DHJ 2019 nga 59 CHF *
Sht, 21 DHJ 2019 nga 59 CHF *
Di, 22 DHJ 2019 nga 79 CHF *
Flamurtari Travel

*Ndryshimet teknike dhe të çmimeve janë të rezervuara. Një mënyrë, të gjitha çmimet përfshijnë taksat dhe tarifat.

Flamurtari Travel

Bagazhet i lejuar dhe bagazhi i dorës

Kufiri i pagesës së bagazheve është 23kg, që për bagazhet e mbartura në 6kg(8kg për laptop) (në masë 55x40x20cm). Në parim, lejohet vetëm një mbartës për në pasagjer.         Bagazh dorelexoni më tutje

Flamurtari Travel

NEOSANA Kredit

Rezervoni online!

Flamurtari Travel tash e tutje ju ofron të gjitha shërbimet e pasagjereve te saj me metodat ma bashkëkohore në internet. Në këtë rast plotësimi i dëshirave Tuaja individuale është shumë ma i lehtë. Rezervoni dhe paguani Online shpejt shum sigurt  ...


Rezervoni online!lexoni më tutje

Rezervo dhe paguani online

 Kredit Kart Kartë krediti
 Kartë krediti

 Transferim i menjëhershëm! Transferim i menjëhershëm!
 Transferim i menjëhershëm!
direkt gjatë rezervimit.

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.